Pocivka Online - почивки, хотели, екскурзии и круизи

Travel Solutions Bulgaria
Търсене на почивка

Уеб камери от Пампорово и Чепеларе

За нас

„Травъл Солюшънс България” ЕООД е създадена на 17.4.2008 в гр. Смолян.

Мисия

Нашата цел е да сме надежден партньор в избора на почивка и вълнуващи преживявания за клиентите ни. Стремим се винаги да задоволяваме потребностите на всеки от вас, чрез надхвърлящо очакванията качество на обслужването, насочено към индивидуалните нужди на личността. Посвещаваме се на това не просто да предлагаме почивки, а осъществими мечти на достъпна цена, като непрекъснато обновяваме и подобряваме предложенията си към хората, които биха ни предпочели.

Визия

Ние сме колектив от личности непрекъснато търсещи преживявания на нови места и предлагаме своите открития на нашите клиенти . В работата ни доминира уважението към хората и природата. Поставяме уменията и работата си в услуга на всеки,които има необходимост от тях, без да отстъпваме от убежденията си.

Ценности

Искаме да бъдем възприемани като колектив от личности обединени от любовта към пътуванията,предлагащи опита си в услуга на други, а не като фирма предлагаща пътувания.

Потребностите на клиента са в центъра на вниманието ни.

Някой решават да мислят извън рамките. Ние мислим, че трябва да се отървем от рамките и се стремим да разбираме нуждите на клиентите си и да предоставим адекватно и ефикасно обслужване винаги и на всеки.

Природосъобразен туризъм.

Нашата дейност съществува благодарение на това, което ни се предоставя от природата и насладата от контакта с нея. Съпричастни сме с всички инициативи с цел опазването на природата.

Непрекъснато развитие и новаторство в работата.

Желаем непрекъснато да обновяваме и подобряване продуктите и обслужването си. Приветствуваме всяко нововъведение и промяна, водещи до повишаване на стандартите и качеството на обслужване.

Оферти за почивка